Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Motorclub MC Delfcross.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust.
 
Cookies
Een omschrijving van een cookie staat beschreven hier.
U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.
 
Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder uw toestemming verstrekt MC Delfcross uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die MC Delfcross met u heeft, tenzij MC Delfcross wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht MC Delfcross te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij MC Delfcross op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal MC Delfcross deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van MC Delfcross hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
MC Delfcross treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking.

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van MC Delfcross. Andere websites kunnen hun eigen privacy beleid hanteren.

Fotografen
MC Delfcross is niet aansprakelijk voor foto’s die door derden worden gepubliceerd. Indien u niet wilt dat een fotograaf een foto van u maakt en / of deze op social media plaatst, dient u dit zelf bij desbetreffende fotograaf aan te geven.

Wijziging van het privacy beleid
MC Delfcross past haar privacy beleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van onze Privacyverklaring worden opgenomen. MC Delfcross raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal MC Delfcross er alles aan doen u per e-mail en/of via de website te informeren.

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.





Baan t/m 1 maart gesloten
 
In de zomertijd:
Woensdag 16:00uur tot 18:00uur 5 t/m 12 jaar

18:00uur tot 21:00uur Alle leeftijden

 

Zondag
 
10:00uur tot 12:00uur 5 t/m 12 jaar

12:00uur tot 16:00uur Alle leeftijden


In de wintertijd:
Zondag 11:00uur tot 16:00uur






03-03 Ledenvergadering
21-03 ONK Motorcross
11-04 Trainingsdag
12-04 Clubwedstrijd / DMX50
19-04 Classic Cross
10-05 DMX
19-09 DMX - huldiging
18-10 1 en 2 uurscross



Circuit en postadres


Oosterlaan 5
9936 HN Farmsum
Tel.: 0596-611 220
secretariaat.mcdelfcross@gmail.com

Openingstijden

In de zomertijd:
Woensdag 16:00uur tot 21:00uur
Zondag 11:00uur tot 16:00uur




In de wintertijd:
Zondag 11:00uur tot 16:00uur
Website door Mark Pater en Motocrossplanet.nl