Wie zijn wij?

Wij zijn de noordelijkste motorcross vereniging van Nederland. Op ons circuit zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals een vaste wasplaats, een eigen tijdwaarnemingssysteem en voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn wij in het bezit van een sproeisysteem die we verdeeld hebben over veel secties, zodat we op de plekken kunnen sproeien waar dit nodig is. Tevens is het sproeisysteem volledig automatisch in te stellen. Door dit systeem kunnen wij in droge periodes bijna altijd de baan open houden. Wij onderscheiden ons van de andere banen, omdat wij diverse hoogte verschillen hebben.

Veiligheid staat bij ons voorop. Zo hebben wij sinds kort het Eye-track systeem, die waarschuwt aankomende rijders als er achter een bult iemand gevallen is of stilstaat d.m.v. een knipperende lamp en een sirene. We rijden in groepen ongeoefend en geoefend, zodat verschil in niveau geen gevaar oplevert. Ook hebben wij een stoplicht systeem die zorgt dat geoefende en ongeoefende rijders niet door elkaar rijden en tijdig de baan verlaten.

Tot slot wensen wij jou veel plezier tijdens het bekijken van onze website en hopen je graag op het circuit terug te zien. Mochten er nog vragen zijn, kijk dan op onze contact pagina hoe je bij de juiste persoon komt.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.