Classic cross zondag 4 juli

Het moment waar we allemaal zo op hebben gewacht is eindelijk zover. Na ???????????? dagen zal het starthek eindelijk weer gaan vallen voor een wedstrijd om het ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? van de VMCN. Aanstaande zondag zijn we te gast bij de noordelijkste motorcross vereniging van Nederland, MC Delfcross. De club aldaar is in ieder geval zeer enthousiast om de VMCN opnieuw te verwelkomen.

????????????????????????????????????????????????????:
Er is mogelijkheid om te overnachten van zaterdag op zondag. Dit kost € 15,- per voertuig.
De inschrijving start op zondag om 8.15 uur en de trainingen vangen aan om 9.30 uur.

Alle info en het dagschema van deze wedstrijd zijn te vinden op onze site via de volgende link:
https://vmcn-mx.nl/delfzijl-4-7-2021/

???????????????????? ???????????? ????????????-???????????????????? ????????????????????????????:
Bij het ONK jeugd van afgelopen zondag heeft MC Delfcross een pilot gedraaid om te zien hoe het eye-track systeem functioneert bij wedstrijden. Dit systeem draait mee naast de baancommissarissen die op alle posten langs het circuit hun werk als vrijwilliger doen. De rijders zien dus naast een gezwaaide gele vlag, ook licht signalen en horen een sirene. Het was een groot succes. Bij onze wedstrijd gaat het systeem opnieuw worden gebruikt, maar daarnaast staan er ook gewoon vlaggenisten langs de baan.

Wij wensen alle deelnemers een mooie sportieve strijd om het ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? toe en zien jullie graag allereerst allen aanstaande zondag in Delfzijl!